Rimup Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2024

Pada 3 Mei 2024 (Jumaat) yang lalu,SMK Seri Kembangan telah mengadakan Rimup Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2024 di Dewan dan Auditorium SMK SK. Rimup ini bermula pada pukul 7:30 pagi hingga 12:00 tengah hari. Selain itu, Yang Berusaha Datuk Teo Geck Heng, Yang Di Pertua PIBG SMK Seri Kembangan diiringi oleh barisan pentadbir masuk ke dewan.
Selepas itu, beberapa persembahan telah menggamatkan suasana di dalam dewan dan auditorium. Seterusnya, pertandingan teka lirik lagu Hari Raya diadakan. Di samping itu, yang berusaha Pn Teo Boon Hwa, pengetua SMK Seri Kembangan menyampaikan hadiah kepada pemenangan-pemenangan pertandingan. Seterusnya, Encik Juri dan Puan Teo Boon Hwa telah menyampaikan beberapa sumbangan hari raya kepada murid-murid kurang berkemampuan. Majlis diserikan lagi dengan Seterusnya, Encik Juri dan Puan Teo Boon Hwa telah menyampaikan beberapa sumbangan hari raya kepada murid-murid kurang berkemampuan. Majlis diserikan lagi dengan persembahan nyanyian lagu Hari Raya yang dipersembahkan oleh guru-guru. Akhir sekali, pasukan pancaragam sekolah menutupkan majlis ini.