Kejohanan taekwondo antara daerah pertaling perdana tahun 2019

Pada 13 Mei 2019 (Isnin), Sekolah Menengah Kebangsann Seri Kembagan telah mengadakan kejohanan taekwondo antara daerah pertaling perdana tahun 2019 di dewan PIBG . Pemenang-pemenang sekolah kita telah memangi beberapa pingat seperti ‘ light weight bronze ‘ yang dimenangi oleh pelajar dari kelas 3L1, Hee Zhe Hao , ‘ bantan weight bronze ‘ yang dimenangi oleh pelajar Chong Shu Ning , kelas 3D3 , ‘ peather weight bronze ‘ yang dimenangi oleh Yong Kah Wai dari kelas 5L6 dan ‘ middle weight bronze ‘ yang dimenangi oleh pelajar Koh Hung Soon dari kelas 5L1 . Taniah diucapkan kepada para pemenang yang telah mengharumkan nama sekolah kita . Dihara ahli kelab taekwondo sekolah kita akan terus cemerlang.