Majlis ‘Graduation Night’ 2018

Pada hari Jumaat, 28 Disember 2018,Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan telah mengadakan Majlis ‘Graduation Night’ untuk murid Tingkatan 5 2018.  Majlis ini telah diadakan di Holiday Villa Hotels and Resorts bermula pada pukul 7:00 p.m.  Majlis dimulakan dengan persembahan dari Gendanfg 24 Musim 1 Malaysia sekolah kita dan diteruskan dengan ucapan Encik Tay Keng Lee, PPN, Pengetua Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan serta majlis perasmian.  Guru-guru dan murid-murid mula menjamu selera pada pukul 8:00 p.m.  Pelbagai persembahan telah dipersembahkan oleh wakil kelas masing-masing.  Aktiviti ‘lucky draw’ dan permilihan ‘Prom King and Queen’ juga telah diadakan.  Suasana Majlis berlangsungdengan penuh.  Majlis ‘Graduation Night 2018’ ini telah tamat pada pukul 11:30 p.m. dengan penuh gilang gemilang.