Majlis Penyampaian Hadiah Pertandingan Bola Keranjang MSSS Dan MSSM

Pada 4 April 2018 (Rabu), Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan telah mengadakan Majlis Penyampaian Hadiah Bola Keranjang MSSS Dan MSSM. Pasukan bola keranjang sekolah kita Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan telah memenangi tempat kedua bagi kategori perempuan bawah 18 dan 15 tahun dalam Pertandingan Keranjang MSSS di Kuala Selangor. Pasukan lelaki bawah 15 tahun juga memperoleh Johan dalam Pertandingan Bola Keranjang MSSS. Manakala , kategori perempuan 18 tahun mendapat tempat ketiga dalam Pertandingan MSSM. Tahniah diucapkan kepada pasukan bola keranjang Sekolah Menengah Seri Kembangan! Diharapkan pasukan bola keranjang sekolah kita mencapai kecermelangan yang lebih baik dalam masa hadapan.