Majlis Persaraan Pn Lim Suat Ean

Pada 2 September 2022 (Jumuat), Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Kembangan telah mengadakan Majlis Persaraan Guru di Auditorium SMKSK. Majlis ini diadakan pada pukul 10.30 pagi hingga 12.30 petang. Pihak pentadbir, guru-guru dan pelajar menghadiri majlis perpisahan persaraan. Majlis bemula dengan yanyian lagu NegaraKu dan lagu Negeri Selangor. Sepanjang majlis itu, terdapat persembahan yang menarik. Selepas majlis, Puan Lim Suat Ean melambai pelbagai tangan tanda ucapan selamat tinggal kepada semua hadirin. Tujuan utama majlis ini diadakan adalah untuk mengadakan majlis persaraan Pn Lim Suat Ean yang akan besara selepas 23 tahun mengajar di SMKSK. Mengucapkan terima kasih atas jasa dan sumbangnnya.