Kursus Kepimpinan Pengawas Sekolah Sesi 2023/2024 (Sesi Petang)

Kursus Kepimpinan Pengawas Sekolah  Sesi 2023/2024 (Sesi Petang)

Pada 23 Mei 2023 (1.20pm sehingga 6.50pm) Lembaga Pengawas Sesi Petang SMK Seri Kembangan telah menjalankan Kursus Kepimpinan Pengawas Sekolah Sesi 2023/2024(Sesi Petang) .Kursus ini diadakan untuk memberi pendedahan kepada para pengawas  baru berkaitan dengan ilmu kepimpinan dalam  organisasi pengawas di samping ilmu-ilmu yang berkait rapat dengan kepimpinan murid di peringkat sekolah. Kursus tersebut dihadiri oleh Puan Nor Fatimah(Penolong Kanan Petang),Pn Keoy (SU HEM),Cik Ung (Ketua Guru Disiplin),Puan Suzana (Ketua Guru Pengawas), semua guru pengawas dan juga lebih 100 pengawas SMKSK Sesi Petang. Majlis diakhiri dengan  penyampaian sijil & cenderamata kepada guru penceramah dan Pk Petang.